Kemasan Udara Inflatable / Tas Kolom Udara

Katrangan singkat:

Tas Kolom Udara umume digunakake kanggo nglindhungi macem-macem barang kayata kaca tingal, papan sirkuit, buku, barang cair, tas tangan, koper, tas, elektronik, kosmetik, Instrumen presisi, keramik, hardware, woh-wohan, kembang, perabotan, peralatan rumah tangga, seni, lan barang-barang rapuh liyane.Biasane digunakake kanggo ngamanake lan nglindhungi barang sing rapuh iki amarga sifate tahan kejut lan tahan lama.Kapenuhan hawa, Air Column Bags duwe njaba sing padhet lan mantep, nyedhiyakake proteksi maksimal barang saka impact.


Detail Produk

Produk Kemasan Chuangxin Paling Anyar

Tag produk

Perusahaan

Chuangxin packing Group didegaké ing taun 2008, perusahaan teknologi tinggi domestik sing unggul ing industri kemasan logistik. Kita duwe rekaman trek sing kuat kanggo nyuplai kemasan menyang industri surat, nawakake macem-macem solusi pos. Produsen Langsung.Ngirit paling sethithik 10% biaya lan wektu produksi kanggo sampeyan

Parameter

Produsen Chuangxin Packing Group
Merk Createtrust
Ketebalan Item Biasa 60 mikron & 70 mikron
Bahan PE lan Nylon
warna Werna transparan
Logo Customized
Panutup no
xq (2)
xq (1)

Pambuka

Tas Kolom Udara mbutuhake tenaga kerja sithik amarga mesin kita ngotomatisasi proses kasebut.

Merek Creatrust didegake ing taun 2008, perusahaan teknologi tinggi domestik sing misuwur ing industri kemasan logistik. Kita duwe rekaman trek sing kuat kanggo nyuplai kemasan menyang industri mailing, nawakake macem-macem solusi pos. Produsen Langsung.Ngirit paling sethithik 10% biaya lan wektu produksi kanggo sampeyan.Wiwit diadegaké ing 2008, misi perusahaan punika "nggawe donya liyane invironmentally lan loropaken" lan setya dadi pimpinan global ing packaging pangayoman lingkungan - ing donya ndhuwur 500 EnterprisesChuangxin kang utama loro bisnis inti: 1. Lingkungan loropaken biodegradable packaging, kalebu polymailer, tas gelembung, tas kertas, karton, tas kolom udara, macem-macem jinis kantong plastik.2.Kategori peralatan otomatisasi, kanggo nyedhiyakake mesin riset lan pangembangan mandiri kanggo para pelanggan kayata mesin mailer gelembung, mesin tas poli lan peralatan kemasan logistik liyane.Saiki tata letak strategis pabrik kita wis ngrampungake tahap pertama perencanaan strategis: luwih saka 50,000 basis produksi ing Delta Kali Pearl (Dongguan, Guangdong) lan basis produksi 10,000 mi ing Jinhua, Zhejiang, Delta Kali Yangtze. Ing sabanjure 3-5 taun, Pabrik kita bakal ngrampungake basis produksi super-gedhe markas lan enem wilayah ing saindhenging negara Perencanaan strategis basis produksi.

xq (3)
xq (4)

Fitur

Kuwat & awet
Waterproof & shockproof
Maksimalake papan panyimpenan
Ngapikake produktivitas
Ngurangi biaya
Kemasan estetis
Inflating cepet
Gampang digunakake, latihan sethithik dibutuhake
Proteksi dhuwur

Tas botol anggur Ukuran (W * L): 240*400mm

xq (6)
xq (5)

FAQ

Q1: Apa sampeyan Pabrik Produsen?
Ya. Kita minangka Produsen langsung, Pabrik utama, sing wis khusus ing Industri Kemasan luwih saka 10 taun pengalaman wiwit taun 2006.

Q2: Apa sampeyan nampa ukuran khusus utawa percetakan khusus?
Ya, ukuran Custom lan printing Custom kabeh kasedhiya.

Q3: Yen aku pengin njaluk Kutipan, informasi apa sing kudu diwenehake kanggo sampeyan?
Ukuran (Jembar * Dawane * Ketebalan), Warna lan Jumlah.

Q4: Apa kebijakan sampel sampeyan?
Gratis kanggo conto saham sing ana utawa conto ukuran standar.Biaya cukup kanggo ukuran khusus lan printing khusus.

Q5: Apa wektu Lead utawa nguripake wektu sampeyan?
Biasane, 2 dina kanggo ukuran saham kita ngatur produksi kanthi rutin.Bakal udakara udakara 12 dina kanggo ukuran khusus utawa pesenan cetak khusus kanggo pisanan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Sugeng rawuh ing Shenzhen Chuang Xin Packing Material Technology Co., Ltd.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita